Takmičenje

SVAKI DAN
#NaSvomTerenu

Svako od nas, bez obzira na to čime se bavi, prolazi kroz svakodnevne izazove u kojima nalazi motivaciju da se bori i ide napred. Kao što se naša tekvondiskinja Milica Mandić, Team Visa članica, bori na svom terenu da bi odnela pobedu na Olimpijskim igrama Tokio 2020, tako se i svi mi borimo na svojim terenima, da bismo na kraju svakog dana izašli kao pravi pobednici.

Visa je u susret Olimpijskim igrama Tokio 2020 organizovala nagradni konkurs u saradnji sa partnerom maxi.rs u želji da nagradi najborbenije među vama. Da biste učestvovali, pokažite svoju kreativnost i ispratite sledeće korake:

  • platite porudžbinu online Visa karticom na maxi.rs,

  • registrujte se na ovom sajtu uz pomoć identifikacionog broja porudžbine,

  • podelite svoju motivaciju dana u formi teksta, fotke ili videa.

Najkreativnije odgovore čekaju vredne nagrade svake nedelje:

  • 1 x Panasonic LED 4K TV,

  • 2 x Samsung Galaxy S20 telefon,

  • 4 x gejming konzole.

Nagradni konkurs traje od 26.07. do 22.08.2021.

I to nije sve – maxi.rs i Visa misle na vaš budžet!

Pored učešća u nagradnom konkursu, online plaćanje Visa karticama vam donosi i uštedu na maxi.rs – za svaku kupovinu preko 6000 RSD dobijate promo kod sa popustom od 500 RSD za narednu kupovinu. Vaučer sa promo kodom stiže na vašu e-mail adresu najkasnije 7 dana od porudžbine, a možete ga iskoristiti do 31.08.2021. Promotivni period traje do 15.08.2021, odnosno do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Pitanja i odgovori

 

Pitanje:

Koje je vreme trajanja nagradnog konkursa?

Odgovor:

Nagradni konkurs će trajati u periodu od 26. jula 2021. godine do 22. avgusta 2021. godine.

Pitanje:

Ko može da učestvuje u nagradnom konkursu?

Odgovor:

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije), izuzev svih drugih lica koja imaju pristup podacima u vezi sa nagradnim konkursom, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, braća i sestre).

Pitanje:

Šta je potrebno za učestvovanje u nagradnom konkursu?

Odgovor:

Za učestvovanje  u nagradnom konkursu potrebno je da: 

- pristupite internet stranici maxi.rs

- registrujete se uz pomoć validne mail adrese i broja telefona,  

- izvršite porudžbinu preko online prodavnice maxi.rs i platite Visa platnom karticom, 

- unesete  identifikacioni broj porudžbine na mikro web stranici, u sklopu stranice maxi.rs i priložite svoj kreativni predlog u formi teksta , fotografije ili videa na temu lične motivacije,

- sačuvate dokaz o izvršenoj kupovini.

Pitanje: 

Da li mogu sa istim ID brojem više puta da učesvujem u Konkursu?

Odgovor: 

Na osnovu jedne porudžbine preko Maxi online platforme koja je plaćena VISA platnom karticom, učesnik može samo jednom da učestvuje u Konkursu, dok mu svaka sledeća kupovina i novi broj porudžbine omogućava da opet očestvuje. 

Pitanje:

Koje nagrade mogu da osvojim?

Odgovor:

Nagradni fond se sastoji od: 

4 x Panasonic TV 4K 55in,

8 x Samsung Galaxy S20 telefon,

16 x Nintendo Switch uređaj. 

 

Pitanje:

Na koji način će se birati dobitnici nagrada?

Odgovor:

Dobitnike će utvrđivati tročlani žiri. Pobednik je učesnik sa najkreativnijim predlogom ili prilogom u formi teksta, fotografije ili videa na temu lične motivacije tog dana, čija prijava i kreativni rad zadovoljavaju sve unapred postavljene kriterijume konkursa. Najkreativniji rad će biti onaj koji ostavi najsnažniji kreativni utisak na žiri.

Pitanje:

Da li mogu da zamenim nagradu koju osvojim?

Odgovor:

Nagrade se ne mogu zameniti za novac niti neku drugu nagradu.

Pitanje:

Na koji način mogu da se dodatno informišem o pravilima nagradnog konkursa?

Odgovor:

Pravila nagradnog konkursa se nalaze na web stranici maxi.rs

Pitanje: 

Da li će me neko obavestiti ako osvojim nagradu?

Odgovor

Nakon što utvrdi da je određeni učesnik dobitnik nagrade, Organizator će istog u roku od 72h kontaktirati radnim danom u periodu od 09-17h putem broja telefona ili mail adrese koji su navedeni prilikom registracije korisnika na maxi.rs portalu, a sve u cilju obaveštavanja istog da je osvojio nagradu, kao i o načinu preuzimanja iste.

Pitanje:

Gde mogu da preuzmem osvojenu nagradu?

Odgovor:

Organizator će dobitniku u roku od 30 radnih dana uručiti nagrade. Za nagrade koje čine Mobilni telefon i Nintendo swith uređaj dobitnik će imati mogućnost izbora da li će iste preuzeti na adresi sedišta Organizatora koja se nalazi u Beogradu, ulica Velisava Vulovića br. 16 ili će iste biti uručene putem kurirske službe, dok je dobitnik dužan da lično na adresi sedišta Organizatora preuzme nagradu koju čini Televizor.

 

Sve troškove oko preuzimanja nagrade na adresi sedišta Organizatora lično snosi dobitnik bez obzira na visinu i vrstu troškova.

 

 

+